Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sukuseura Sääski Ry

Komiasti Kärsämäeltä maailmalle...Uutisia

1.1.2020

Vuoden 2020 Sääski Golf Invitational kilpailu järjestetään Vierumäellä (classic kenttä) 8.8.2020. Lisätietoja kilpailusta julkaistaan lähempänä kisa-ajankohtaa. 

 

10.8.2019

Sukuseuramme vuosittainen Golf mestaruuskilpailut on vuoden 2019 osalta pidetty. Tulokset löytyvät uutiset osiosta.

 

23.5.2019

Amerikan sukujuhlista on laadittu kuvakollaasi. Pääset tutustumaan kertomukseen uutiset osiossa.

 

 

Sääski-Golf 2015 tulokset

Lisätty 25.08.2015

Sääski-suvun vuoden 2015 golf-kisat pidettiin haastavissa olosuhteissa St. Lake Golfissa Pyhäjärvellä. Kisat oli yhdistetty Kärsämäen sukujuhla-viikonloppuun. Mukana oli kaikkiaan 12 pelaajaa. Märkä kenttä, pitkä ruoko ja ukkosen uhka vesisateen lisäksi tekivät pelaamisesta haastavaa. Lopussa kuitenkin aurinkokin paistoi ja kisan voittajaksi selviytyi tällä kertaa Lasse Keskitalo. Komean voittopokaalin lisäksi voittoon kuuluu ensi vuoden järjestelyoikeus. Vielä kerran onneksi olkoon Lasselle.

Hyvällä ja rennolla mielellä pelattiin ja kaikilla oli mukavaa. Ryhmät oli sopivasti sekoitettu ja uusia tuttavuuksia luotiin. Vaikka tulokset kirjattiin, niin pääasia oli yhdessä oleminen, ulkoilmasta nauttiminen ja uusiin sukulaisiin tutustuminen.

Kisassa toiseksi tuli Timo Sääski ja kolmanneksi Pekka Sääski. Varsinaisen pistebogey -kisan lisäksi kisattiin pisimmässä draivissa (pisin lyönti väylälle) ja lähimmäksi lippua kisa. Molemmat kisat voitti Timo Suominen. Naisten paras oli Anneli Sääski ja nuorten ykkönen Simo Sääski. Mainitaan vielä, että mukana olivat lisäksi Kirsti Sääski, Leena Sääski, Paula Sääski, Ulla Sääski ja Veli-Matti Sääski sekä kisan ulkopuolisena Mika Seidel niin kaikki voivat koittaa tunnistaa kuvista sukulaisiaan.


 

 Sääski-Golf 2015 lähtöryhmät ja osallistujatSääski-Golf 2015 lähtöryhmät ja osallistujat