Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sukuseura Sääski Ry

Komiasti Kärsämäeltä maailmalle...Uutisia

1.1.2020

Vuoden 2020 Sääski Golf Invitational kilpailu järjestetään Vierumäellä (classic kenttä) 8.8.2020. Lisätietoja kilpailusta julkaistaan lähempänä kisa-ajankohtaa. 

 

10.8.2019

Sukuseuramme vuosittainen Golf mestaruuskilpailut on vuoden 2019 osalta pidetty. Tulokset löytyvät uutiset osiosta.

 

23.5.2019

Amerikan sukujuhlista on laadittu kuvakollaasi. Pääset tutustumaan kertomukseen uutiset osiossa.

 

 

Sääski-Golf 2019 tulokset

Lisätty 21.09.2019

Vuoden 2019 sukuseuran golfkisa pidettiin Kultaranta Resortissa 10.08.2019. Kahden sadepäivän välissä oli upea kesäinen päivä - ja onneksemme sukuseuran golfarit marssivat kentälle juuri sinä päivänä. Kaksitoista innokasta pelaajaa draivasi, puttasi, ihasteli kenttää ja nautti toistensa seurasta. 

Reippaat golffaritReippaat golffarit

Lue kokonaan »

Kuvakollaasi Amerikan sukujuhlista

Lisätty 23.05.2019

Sukuseura järjesti 21.7.2018 sukujuhlan Iron Riverissä, Wisconsinissa, jonne sukulaisemme olivat aiemmin muuttaneet paremman elämän toivossa. Leena Sääski on koostaneet tapahtumasta kertomuksen, johon pääset tutustumaan painamalla tätä linkkiä.

Sääski-Golf 2018 tulokset

Lisätty 02.09.2018

Tämän vuoden golfkisa pelattiin Tahkovuoren Old Course -kentällä 18.8.2018. Kahdeksan innokasta osallistujaa nauttivat kentän hivelevän kauniista maisemista ja iloisesta seurasta. Kisan alkupuolen sade vaihtui nopeasti hienoksi auringonpaisteeksi.

Kenttä oli hyvässä kunnossa ja ainakin joistakin upeista, pitkistä puteista saattoi päätellä, että griinit toimivat.

 

 

Lue kokonaan »

Sääski-Golf 2017 tulokset

Lisätty 12.09.2017

Sääsken suvun golf mestaruudesta miteltiin tänä vuonna Paraisilla Archipelagia Golfissa heinäkuun viidentenätöistä päivänä. Viime vuoden arktisista keleistä toipunut ryhmä, sai tänä vuonna nauttia lievästä tuulen vireestä lämpimässä ja aurinkoisessa kesäsäässä. Sekös meinasi pelaajia hymyilyttää!

Kenttää kehuttiin kauniiksi, mutta liput olivat kuulema hankalissa paikoissa ja greenien liukkaus vaihteli aika paljon reiältä toiselle. Tämä heitti melkoisen haasteen pelaajille. Kenttä oli tiivistettynä hyväkuntoinen ja melkoisen haastava. Kansainvälistä tunnelmaa kisaan toi ruotsalainen serkku Harry Hattara. 

Tunnelma oli rento ja iloinen!

Lue kokonaan »

Sääski-Golf 2016 tulokset

Lisätty 28.07.2016

Sääsken suvun golf mestaruudesta miteltiin tänä vuonna Ypäjällä Loimijokigolfissa. Kisapäivänä aurinko paistoi ja kenttä oli erinomaisessa kunnossa. Haasteensa kilpailuun toi kuitenkin erittäin navakka ja puuskissa jopa kova tuuli. Se ei kuitenkaan lannistanut hyvällä pelifiiliksellä ja rennolla tunnelmalla liikkeellä olleita pelureita! Alkuperäisen aikataulun mukaan tarkoituksenamme oli pelata jo edellisenä päivänä perjantaina, mutta onneksi tämä ei toteutunut. Kyseisenä päivänä nimittäin satoi rajusti vettä.

Lue kokonaan »

Sääski-Golf 2015 tulokset

Lisätty 25.08.2015

Sääski-suvun vuoden 2015 golf-kisat pidettiin haastavissa olosuhteissa St. Lake Golfissa Pyhäjärvellä. Kisat oli yhdistetty Kärsämäen sukujuhla-viikonloppuun. Mukana oli kaikkiaan 12 pelaajaa. Märkä kenttä, pitkä ruoko ja ukkosen uhka vesisateen lisäksi tekivät pelaamisesta haastavaa. Lopussa kuitenkin aurinkokin paistoi ja kisan voittajaksi selviytyi tällä kertaa Lasse Keskitalo. Komean voittopokaalin lisäksi voittoon kuuluu ensi vuoden järjestelyoikeus. Vielä kerran onneksi olkoon Lasselle.

Lue kokonaan »

Paavo Sääski Sukuseura Sääsken kunniapuheenjohtajaksi

Lisätty 12.08.2015

Sukukokouksen yksimielisellä päätöksellä Sukuseuran sukukokous päätti antaa Paavo Sääskelle yhdistyksen kunniapuheenjohtajan arvon.

 

Kuvassa Paavo Sääski (oikealla) ja Vesa Keskitalo (vasemmalla) - Kuvaaja Kari SalohalmeKuvassa Paavo Sääski (oikealla) ja Vesa Keskitalo (vasemmalla) - Kuvaaja Kari Salohalme

”Paavo oli merkittävällä tavalla vaikuttamassa sukuseuran perustamiseen. Hän on myös tutkinut sukua uraauurtavalla tavalla. Paavo oli myös sukuseuran ensimmäinen puheenjohtaja, joka johti yhdistystä sen ensimmäisen toimintavuoden aikana.”

 

Sanoi Sukuseuran puheenjohtaja Vesa Keskitalo luovuttaessaan kunniakirjan puheenjohtajuudesta Paavolle.

 

 

Kiitosta järjestäjille - sitä on tullut monesta suusta ja erilaisina viesteinä

Lisätty 06.08.2015

Sukuseura Sääsken sukujuhlat Kärsämäellä 1.8.2015

 

Kiitosta järjestäjille - sitä on tullut monesta suusta ja erilaisina viesteinä

 

Sukuseura Sääsken sukujuhlien palaute on ollut miellyttävä tehtävä ottaa vastaan. Meitä on kiitetty mukavasta, iloisesta, hyvin järjestetystä tapahtumasta. Entisen puheenjohtajan ominaisuudessa on miellyttävä tehtävä kiittää teitä upeasti tehdystä työstä.

Lue kokonaan »